q
Δείγματα δουλειάς μας.
Εταιρία | Hydrolysis
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-marinet,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

ΕΤΑΙΡΙΑ

Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό χώρο της εταιρίας Hydrolysis

Υψηλή αισθητική & Άριστη ποιότητα

Στόχος της ιστοσελίδας της Hydrolysis είναι να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε καλύτερα ότι σας ταιριάζει
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 με έδρα τη Σαντορίνη και αντικείμενο την κατασκευή πισίνας.
Η Hydrolysis σημείο αναφοράς για όποιον επιθυμεί μια πισίνα κατασκευασμένη με όλους τους κανόνες της τεχνικής, χωρίς όμως να περιορίζει τις επιθυμίες του, με υψηλή αισθητική και άριστη ποιότητα.

Για οτιδήποτε αφορά την πισίνα

Το πάθος για την υψηλή ποιότητα, η φροντίδα των λεπτομερειών η γνώση και η ικανότητα ενώνονται με την παράδοση και την σύγχρονη τεχνολογία μας έχουν κάνει από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο.

Η εταιρεία Hydrolysis ασχολείται με οτιδήποτε αφορά την πισίνα και την επεξεργασία νερού. Η κύρια ασχολία της εταιρείας εδώ και χρόνια είναι η Μελέτη -Κατασκευή έργων που έχουν σχέση με το νερό όπως Πισίνες, Υδρομασάζ, Σάουνα, Xαμάμ, Χώρους Spa.

Για οτιδήποτε αφορά την πισίνα σας από προμήθεια-εγκατάσταση Η/Μ Εξοπλισμού έως την κατασκευή ,την λειτουργία και την συντήρηση (χημικά πισίνας) έχουμε τις λύσεις.

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το είδος και το σχήμα της πισίνας σας, καθώς και τα υλικά κατασκευής της, τον τρόπο καθαρισμού και απολύμανσης του νερού και γενικά όλες τις λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν την πισίνα σας πηγή χαράς και ευεξίας.

Προτεραιότητα ζωτικής σημασίας

Το νερό  και η ενέργεια είναι σημαντικό σε όλο τον κόσμο, σε ένα νησί, όμως, η σωστή διαχείριση και όχι  η αλόγιστη σπατάλη , καθίσταται προτεραιότητα ζωτικής σημασίας.

Επίσης, οι τουριστικές υποδομές υψηλών προδιαγραφών είναι απαραίτητες για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής οποίο αποτελεί τη βασική πηγή εισοδήματος των κατοίκων και παράγοντα συγκράτησης του πληθυσμού στα νησιά.

Για τους παραπάνω λόγους, η εταιρεία μας εξειδικεύτηκε :

• Πισίνες ιδιωτικές κάθε τύπου (από μπετόν, προκατασκευασμένες-Liner, πολυεστερικές κλπ)
• Πισίνες δημόσιες
• Πισίνες θεραπευτικές και υδροθεραπείας
• Υδάτινες διαμορφώσεις υψηλών προδιαγραφών
• Χώροι ευεξίας και αναζωογόνησης (Wellness Spa)
• Θαλασσοθεραπεία
• Υδρομασάζ (Jacuzzi)
• Ατμόλουτρα (Χαμάμ)
• Sauna (κλασική και υπέρυθρων ακτινών)
• Συστήματα στερέωσης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων

 

Το 2010 η εταιρεία μας μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν 50 m2 εκθεσιακό χώρο, 50 m2 γραφεία, 200 m2 αποθηκευτικούς χώρους, καθώς και πλήρη εξοπλισμό εργαστήριο για τις ανάγκες των κατασκευών μας.

 

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς κατεύθυνε και σε άλλους τομείς δραστηριότητας και εξειδίκευσης, όπως:
• Τη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη συστημάτων διαχείρισης ενέργειας

Η δραστηριοποίησή μας στον τομέα της κατασκευής διαχείρισης ενέργειας προήλθε από την ανάγκη για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, αλλά και από το όραμά μας για παροχή οικολογικών λύσεων και την προστασία του ευαίσθητου νησιωτικού περιβάλλοντος.

Οι λόγοι που καθιστούν την εταιρεία μας ξεχωριστή ​στον ανταγωνισμό συνοψίζονται ως εξής:

H υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας

Η τεχνογνωσία μας

Η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση και η συνέπεια κατά την κατασκευή

Η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε η οποία ακολουθεί υψηλές προδιαγραφές